Geef Je Leven Richting

Een training in levenskunst & geluk

 

Je moet zorg dragen voor jezelf,
zoals een boer zorg draagt voor zijn akker
en een koning voor zijn onderdanen.
   (Michel Foucault, 1926 – 1984)

 

Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd. Je neemt niet de tijd om stil te staan bij de vraag of je werkelijk wilt doen wat je de hele dag doet. Laat staan dat je bewust keuzes maakt om een gelukkig en zinvol leven te leiden. Heb je genoeg van het ongericht rennen en vliegen? Wil je weten welke richting van het leven bij jouw persoonlijkheid en levensoriëntatie (doelen en waarden) past? Wil je meer bewust sturing geven aan je leven?
Dan is deze training in Levenskunst en Geluk iets voor jou!

Het programma brengt een gestructureerd proces op gang om antwoord te vinden op de volgende vragen:

Mensen die deze training gevolgd hebben, ervaren meer richting, voldoening, geluk, levensvreugde en rust in hun leven. Ze hebben minder last van stress en schuldgevoelens.

Na de training heb je je persoonlijke levensvervulling helder voor ogen. Je hebt een concreet plan om daar invulling aan te geven.

Het doel van deze training is dat je zelf de regie van je leven gaat bepalen. Je leert bewust het heft van je leven in eigen handen nemen. De basis is: wie jij bent, welke unieke gaven jij de wereld te bieden hebt en wat jij belangrijk vindt. Hierop gebaseerd bepaal je zelf hoe je je leven vorm wilt geven. Wij helpen je om dat te bereiken.

Na de psychologische profielbepaling en de individuele intake volgen vijf trainingsbijeenkomsten en drie terugkombijeenkomsten in een groep van maximaal acht mensen. Dit intensieve programma vormt een samenhangend geheel van gefundeerde theorie en (creatieve) oefeningen.

 

 

 
Direct een Psychologisch rapport aanvragen
Psychologish rapport aanvragen (particulier)
Wie
Waar staan wij voor
Boekenkast
Download centrum
Testimonials
Contact
Particulier
Training
Coaching
Psych. Rapporten Aanvragen
Ontslag
Home