Testimonials

Klik op de naam om de hele testimonial te lezen.
 

JJ Vermeulen
"Hans is een professional, vasthoudend en ondersteunend. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!"

JJ Vermeulen, Arts Arbeid en Gezondheid, Rijen (NB)

Theo Guldemeester
"Als onpartijdig adviseur weet hij mensen gerust te stellen en tot goede afspraken te komen, zowel voor werknemer als voor werkgever."

Al meer dan 15 jaar verzorgt Hans voor ons de contracten voor het personeel, snel en vakkundig.
Diverse malen heeft hij in die tijd ook bemiddeld bij een arbeidsconflict, alle keren met een resultaat dat zowel voor de werknemer als voor Intens zeer acceptabel was. Door zijn deskundige en overtuigende aanpak weet hij als onpartijdig adviseur mensen gerust te stellen en tot goede afspraken te komen, zowel voor werknemer als werkgever.

Theo Guldemeester, Intens Reclame en Marketing, Amersfoort

José de Groot
"De manier van coachen was confronterend en direct. Ik had dit nodig. Het gehele traject heeft mij in mijn kracht gezet."

"Ik zat vast in een werksituatie en zag weinig mogelijkheden. Hans gaf juridisch advies, dit pakte goed uit. Vervolgens ben ik het coachingstraject bij Hans gestart. In de coaching kwam ik dichter bij mezelf. Dit gaf vertrouwen en maakte mijn mogelijkheden zichtbaar. De manier van coachen was confronterend en direct. Ik had dit nodig. Het gehele traject heeft mij in mijn kracht gezet."

José de Groot, Harmelen

Maarten Rector
"Hans heb ik ervaren als een prettig mens om mee te mogen werken."

"Afgelopen jaar heb ik enkele sessies coaching van Hans gehad. Ik ben opgeleid om te werken met enkele specifieke communicatievormen en hecht veel waarde aan goede communicatie. Hans zijn combinatie van coachingsvaardigheden, organisatiekennis, filosofie en schematherapie heeft mij de mogelijkheden gegeven de mij bekende kaders vanuit zijn expertise in een nieuw perspectief te zetten en waardevolle nieuwe inzichten op te doen. Hans heb ik daarbij ervaren als een prettig mens om mee te mogen werken."

Maarten Rector

 
Direct een Psychologisch rapport aanvragen
Psychologish rapport aanvragen (zakelijk)  Psychologish rapport aanvragen (particulier)
Wie
Waar staan wij voor
Boekenkast
Download centrum
Testimonials
Contact
Zakelijk
Particulier